Hond uit de beste © 2018 - Site built by: Alexander Neuféglise

KVK : 27285665

Hond uit de beste

Hondenopvang

Nathalie Neuféglise


Heel mijn leven heb ik dieren om mij heen gehad. Het omgaan met, en het verzorgen van dieren is voor mij een echte passie! Thuis besteed ik mijn tijd graag aan onze 3 kinderen, onze honden Morgan, Max, Baco en mijn papegaai Woody.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vaak op stal te vinden waar ik veel plezier beleef met mijn verzorgpaard.


Ook mijn scholing is die kant op gegaan en in combinatie met verschillende stages heb ik de opleiding Vakbekwaam Medewerker Dierverzorging gevolgd.

Na verschillende banen in de dierenbranche, o.a. in een dierenpension en dierenwinkel, kwam ik samen met mijn man op het idee om een hondenuitlaatservice te starten.

Dit idee is ontstaan uit een eigen behoefte.

Natuurlijk wil je je hond alle liefde, aandacht en beweging geven die hij/zij nodig heeft maar, eerlijk is eerlijk, er zijn momenten waarbij dat er soms bij in schiet.

Graag kom ik hierin zowel mens als dier tegemoet door de zorgtaken over te nemen op de momenten dat dat even nodig is. Hoe fijn is het, als u met een gerust hart naar uw werk kunt gaan in de wetenschap dat uw hond lekker wordt uitgelaten, kan spelen met soortgenootjes, naar hartelust kan rennen, snuffelen en zwemmen? Word verwend met knuffels en een koekje en, niet te vergeten, hierbij ook nog eens zijn sociale ontwikkeling en gedrag wordt bevorderd en al zijn overtollige energie kwijt kan?  

 

In de afgelopen jaren heb ik, naast de hondenuitlaatservice, veel vrijwilligerswerk gedaan. Eerst een aantal jaar op een manege voor gehandicapten en daarna een kleine 4 jaar bij Dierenambulance Zoetermeer. Hier heb ik een hoop ervaring opgedaan en dit dankbare werk heb ik altijd met heel veel plezier gedaan! Inmiddels heb ik mij nu vol op ons eigen bedrijf gericht, onze hondenopvang.


Klik hier voor een demo filmpje van mij en mijn roedel.